7 października 2020
Przepis w stylu zero waste: sałatka ziemniaczana z rzodkiewką
Maja Świtkowska, autorka bloga Kuchnia Psychola, po raz kolejny dzieli... Więcej →
Maja Świtkowska, autorka bloga Kuchnia Psychola, po raz kolejny dzieli... Więcej →
Warsztaty kulinarne, gry edukacyjne, prelekcja i spektakularny pokaz... Więcej →
17 i 18 października Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN i... Więcej →
W dniach 18-19 września Kuźnia Społeczna i plac przed nią wypełniły... Więcej →
17 września świętowaliśmy 20 lat istnienia naszego Banku. To byłą... Więcej →
Uruchomiamy kolejną edycję Pomarańczowej Szkoły, w ramach której... Więcej →
Jak co miesiąc proponujemy Wam przepis zaprzyjaźnionej blogerki... Więcej →
Produkt lokalny – jakość, świeżość i dostępność. Jego rola... Więcej →