21 lipca 2022
Od pola do stołu, czyli pokonując wyzwania marnowania
Według najnowszych danych na świecie każdego roku marnuje się 1,3 mld... Więcej →
Według najnowszych danych na świecie każdego roku marnuje się 1,3 mld... Więcej →
Przez dwa dni byliśmy gospodarzem spotkania, w którym wzięli udział... Więcej →
W projekcie „Społeczności nie marnują” spotkaliśmy się z grupą... Więcej →
Mimo trwającej wojny w Ukrainie i pomocy, której bank udziela sąsiadom... Więcej →
W Kuźni Społecznej Banku Żywności w Olsztynie rozpoczęliśmy projekt... Więcej →
Wraz z kolegami i koleżankami z banków z Pisza i Elbląga wybraliśmy... Więcej →
Do Włoch pojechaliśmy w ramach projektu „Eat green, behave clean and... Więcej →
Szukacie inspiracji na coś pysznego? Maja Świtkowska, menedżerka kuchni... Więcej →