Zaproszenie do składania ofert – prowadzenie warsztatów kulinarnych
Zapraszamy do składania ofert na prowadzenie warsztatów kulinarnych w formie stacjonarnej w ramach Działań Towarzyszących realizowanych i finansowanych w ramach środków towarzyszących Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020 Podprogram 2020.
Wytyczne do Podprogramu 2020 dostępne są TUTAJ.
Zamawiający:
Bank Żywności w Olsztynie
- Bohaterów Monte Cassino 4
10-165 Olsztyn
Przedmiot zamówienia:
– przygotowywanie ramowych scenariuszy warsztatów kulinarnych,
– opracowywanie materiałów i pomocy dydaktycznych,
– prowadzenie warsztatów kulinarnych pokazujących różne możliwości przygotowania potraw i wykorzystania artykułów spożywczych, przeznaczone dla osób wykluczonych lub zagrożonych wykluczeniem społecznym- zgodnie z wytycznymi dostępnymi na stronie Ministerstwa Rodziny i Polityki Społecznej,
– sporządzanie raportów po zajęciach zawierających opis zajęć, spostrzeżenia i wnioski.
Tematyka warsztatów:
Kulinarne – dla różnych grup, na których uczestnicy przygotowują proste, łatwe i zdrowe potrawy. Forma warsztatu – stacjonarna – możliwa do realizacji w ramach obecnie obowiązujących związanych z organizacją stacjonarnych spotkań, szkoleń itp.
Oferent musi posiadać kwalifikacje i doświadczenie w realizacji działań na rzecz włączenia społecznego oraz w zakresie tematyki prowadzonego warsztatu.
Sposób przygotowania oferty:
Oferty należy złożyć wraz z dokumentami potwierdzającymi doświadczenie i kwalifikacje oferenta
Kryterium wyboru:
Doświadczenie w zakresie pracy na rzecz włączenia społecznego, doświadczenie w prowadzeniu warsztatów kulinarnych, cena.
Sposób złożenia oferty :
Oferty należy złożyć drogą elektroniczną na adres: bz.olsztyn@bankizywnosci.pl lub w wersji papierowej osobiście/pocztą w siedzibie Banku Żywności w Olsztynie przy ul. Bohaterów Monte Cassino 4, 10-165 Olsztyn